Formal Meeting Thursday, April 6, 2023 5:00 p.m. – 7:15 p.m.

Join Via Webex: https://saltlakecity.webex.com/saltlakecity/j.php?MTID=mbad5758053984b1dc3bb674ec900b7e0

Or Join at the Public Lands Administrative Building: 1965 W. 500 S. Salt Lake City, UT 84104 Upstairs Parks Training Room

Join by phone 1-408-418-9388 Access code: 2481 016 0537

Agenda

1 – Convening the Meeting	5:00 PM
Call to order	
Chair comments	5 mins
2 – Approval of Minutes	5:05 PM
Approve March 2, 2023 meeting minutes	5 mins
3 – Public Comment Period	5:10 PM
Verbal comments are limited to no more than 3 minutes; 15 minutes total. Written comments are welcome.	
4 – Introduce New PNUT Member	5:25 PM
Welcome Dave John. – Kristin Riker	5 mins
4 – Director's Report	5:30 PM
Summary of current high-priority department items. – Kristin Riker	5 mins
5 – Urban Forest Action Plan Presentation	5:35 PM
Urban Forest Action Plan Presentation. – Tony Gliot	30 mins
6 – Park Ranger Report	6:05 PM
Park Ranger Report – Nick Frederick	20 mins
7 – Action Item: Bylaws	6:25 PM
Review and approve Bylaws changes.	10 mins
8 – Subcommittee Update	6:35 PM
Trails Subcommittee.	10 mins
9 – Staff Items	6:45 PM
Board Bios, and donation updates. – Ashlyn Larsen	5 mins
10 – Confirmation of Next Meeting, Board Comments & Future Agenda Items	6:50 PM
Board comment and question period.	
Next meeting: May 4, 2023	
Request for future agenda items	
11 – Adjourn	7:15 PM